Yardım
TR
Ücretsiz indirin
Konu1 rehber

Müşteriler

Müşterilerinizi kaydedin, satışta seçin.

bu konuda sık sorulanlar
Bir müşteriyi silebilir miyim?

Evet, hesabınızın yetkisi varsa. Müşteriyi açın, üç nokta menüsüne dokunun ve Müşteriyi Sil'i seçin. İşlemleri müşterinin adı olmadan kayıtlı kalır, puanları kaybolur ve bu işlem geri alınamaz.

cevabı bulamadınız mı?

Doğrudan ekibimize sorun

Sorunuzu ve bir ekran görüntüsünü gönderin, ekibimiz yardımcı olsun.

Destek saatleri 09:00–17:00 WITA (GMT+8)